Dit jaar hebben Planpiet en Juffrouw Pita iets nieuws voor alle basisscholen. Je kent het probleem vast wel. De zomervakantie is voorbij en dat betekend voor de leraren een nieuwe klas leren kennen en weer een hoop dingen moeten regelen. De sintcommissie is daar 1 van. Elk jaar maar weer een nieuw thema moeten verzinnen. Vanaf nu hoeft dat niet meer. Wij, Planpiet en Juffrouw Pita, nemen het helemaal voor je uit handen! Fijn hé? Jullie krijgen van ons helemaal GRATIS een handboek waarin beschreven staat wat de klassen gaan doen in de tijd dat Sinterklaas in Nederland is.


Wat zit er precies in dit pakket:
- Een handboek met de uitleg, welke dag wat te doen
- Diverse leuke filmpjes van Planpiet en Juffrouw Pita met een verhaallijn naar 5 december toe.
- Een pietengym
- Een tekenles 
- Dansinstructies
- En tot slot een heel mooi piependiploma!

Waarom gratis?
Wij vinden het belangrijk dat kinderen een hele leuke sinterklaas periode beleven. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ideeën, filmpjes en energie hier zeker aan bijdraagt.  Scholen moeten het vaak doen met een klein budget wat al opgaat aan de 5 december viering op school. Het is voor ons dan ook een groot compliment als de school gebruik kan maken van zoiets leuks, zonder daar kosten aan te maken.

Recensie:
School de Kleine Vliegenier uit Utrecht maakt al 5 jaar gebruik van ons concept. Directrice Marijke kijkt elk jaar enorm uit naar de maand november. De kinderen hebben de grootste verhalen over de filmpjes, verteld ze.

Wilt u dit ook op uw basisschool? Meld het dan bij de sintcommissie of directie en laat hen contact met ons opnemen via onze contactpagina

 

 

Hartelijke groeten van ons,
Planpiet en Juffrouw Pita!