De leukste sinterklaas show is van Planpiet en Juffrouw Pita! 

Beste lezer,

Komend seizoen komt onze Sinterklaas show voor 't 12e jaar op rij naar Nederland toe. Met al onze ervaring kunnen wij u een succesvolle show aanbieden. In het theater maar ook zeker in zalen/hotels/restaurants/intochten waar geen podium is. Vele bedrijven en organisaties zijn u al voor gegaan.

Wij beschikken over ontzettend veel materiaal om podia's met coullises te creeëren. Ook hebben we materiaal beschikbaar om tijdens een intocht op een leuke "Planpiet en Juffrouw Pita" kar te staan!

Onze Sinterklaas show:
De show begint en gelijk zitten de kinderen er midden in. Er ontstaat een probleem en doordat wij interactieve shows maken, is het altijd aan de kinderen om het probleem op te lossen. De show duurt altijd 60 minuten en bevat vele leuke liedjes van Planpiet en Juffrouw Pita. Deze liedjes vind u ook op ons YouTube en Spotify kanaal. We streven altijd naar een show die toegankelijk is voor alle leeftijden met een vleugje spanning maar zonder verdriet en angst voor het kind.

Ook intochten weten ons te vinden. Wij bieden hen 3 verschillende opties aan:

- Een optreden van Planpiet en Juffrouw Pita van 30 minuten zonder dansers (als het gaat om een klein podium)
- Een optreden van 30 minuten met dansers erbij
- De sintshow van 60 minuten.

Dus, bent u opzoek naar een leuk optreden of sinterklaas show? Zoek dan niet langer en reageer! Wij horen graag van u om de opties verder te bespreken.

Hartelijke groeten,
Planpiet en Juffrouw Pita