Planpiet en Juffrouw Pita

Wie wij zijn:

Planpiet en Juffrouw Pita komen al sinds 2012 mee met Sinterklaas naar Nederland. In de loop der jaren maakte zij steeds meer shows en lukte het ze om in elk theater 3 uitverkochte shows neer te zetten. 3 jaar geleden kwamen ze voor het eerst met hun eigen sinterklaashit "Samen op de daken". Deze werd gigantisch veel bekeken op YouTube. Ook in 2022 zullen zij nieuwe sinterklaashits uitbrengen.

Dansa Los Pietos!

Videoclip 2022

Dit najaar komt er weer een super leuke en mooie videoclip uit! Naar verwachting is hij vanaf 1 oktober te beluisteren op o.a Spotity en YouTube. Ook komen er nog 2 andere hits uit waarvan een dansinstructie video op YouTube zal verschijnen.

Boek nu voor uw evenement!

Planpiet en Juffrouw Pita zijn te boeken voor uw eigen evenement, theater, winkelcentrum of intocht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk hieronder de hit uit 2019
Samen op de daken:

Intocht

Op zaterdag 12 en zondag 13 november 2022 zullen Planpiet en Juffrouw Pita komen optreden bij diverse intochten. Wij hopen in oktober bekend te kunnen maken waar dit allemaal zal zijn. Zien wij jullie bij één van deze optredens?